Polttopuuteline

39,00 

Hoyla Toolsin kestävästä metallista valmistettujen kiinnikkeiden avulla voit kasata polttopuillesi juuri sopivan säilytystelineen, jossa ei ole juurikaan kokorajoituksia.

Olipa sinulla polttopuita sitten vain omiin tarpeisiin tai valmistaudut lämmittämään saunaa tiuhaan vieraileville sukulaisille, on klapit hyvä säilöä asianmukaisesti. Siksipä olemme kehittäneet varsin näppärän ratkaisun eri kokoisten polttopuupinojen ja -tarpeiden säilytykseen.

Säänkestävästä sähkösinkitystä metallista valmistettujen kiinnikkeiden avulla voit kasata kakkosnelosista juuri oikean kokoisen telineen polttopuiden säilytykseen, oli käytössäsi oleva tila sitten kaksi tai kaksikymmentä metriä.

Metalliset kiinnikkeet on helppo muunnella eri säilytystarpeisiin sopiviksi, ja niiden avulla polttopuutelineestä saa tehtyä käytännössä minkä kokoisen vain.

 

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polttopuuteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A004 Osastot: ,
© 2021 Hoyla