Seinäkirves

69,00 

Turvallinen ja tehokas seinäkirves pilkkoo klapit ja sytykkeet kirjaimellisesti käden käänteessä. Erinomainen vaihtoehto perinteisen kirveen korvaajaksi, sillä seinäkirveen osumatarkkuus ei petä ja sen käyttö on helppoa.

Kas tässäpä toivottu mökkituliainen! Hoyla Toolsin seinäkirves on turvallinen ja tehokas vaihtoehto perinteisen kirveen heiluttelulle, sillä sen osumatarkkuus ei petä. Seinäkirveellä klapien ja sytykkeiden pilkkominen käy kirjaimellisesti käden käänteessä, ja sehän meille sopii – ympärivuotisen räntäsateen uhka kun ei aina houkuttele aikaa vieviin ulkoaktiviteetteihin.

Seinäkirves on helppo kiinnittää seinään sopivalle korkeudelle joko sisätiloihin tai ulos puuvajaan – tarvitset tätä varten vain muutaman pultin, ja ilonpito voi alkaa.

Ja kirveen käyttö se vasta helppoa onkin: aseta halko yhteen kirveen lovista ja vedä terä alas puun pituuden mukaisesti. Käytön jälkeen terän saa lukittua turvallisesti ala-asentoon sokalla. Jos meinaat herkistyä kesken halkomisen, se on ihan ymmärrettävää – näin helppoa sen pitäisikin olla.

Ja koska pohjoisessa on varauduttava kaikkeen, siis aivan kaikkeen, on tuotteemme tehty kovaa käyttöä kestäviksi. Kirveen teräosa on valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä, joka halkaisee puun helposti ja vaatii vain satunnaista teroitusta pysyäkseen toimintakunnossa.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Valkoinen-oranssi

Tuotetunnus (SKU): A003 Osasto:
© 2021 Hoyla