Seinäkirves

59,00 

Turvallinen ja tehokas seinäkirves pilkkoo klapit ja sytykkeet kirjaimellisesti käden käänteessä. Erinomainen vaihtoehto perinteisen kirveelle, sillä seinäkirveen osumatarkkuus ei petä ja sen käyttö on helppoa.

Hoyla Toolsin seinäkirves on turvallinen ja tehokas vaihtoehto puun pilkkomiseen, sillä sen osumatarkkuus ei  petä. Seinäkirveellä klapien ja etenkin sytykkeiden pilkkominen käy kirjaimellisesti käden käänteessä, ja sehän meille sopii.

Seinäkirves on helppo kiinnittää seinään sopivalle korkeudelle valitsemaasi paikkaan – sisätiloihin, mökille, saunalle tai ulos puuvajaan – tarvitset kiinnitystä varten vain seinämateriaaliin sopivat pultit.

Ja kirveen käyttö se vasta helppoa onkin: aseta halko yhteen kirveen lovista ja vedä terää alas puun pituuden mukaisesti. Kädensija on kuminen ja pitävä, jota on miellytävä käyttää.  Käytön jälkeen voit halutessani lukita terän esimerkiksi sokalla ala-asentoon.

Tuotteemme on tehty kovaa käyttöä kestäviksi. Kirveen teräosa on valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä, joka halkaisee puun helposti ja vaatii vain satunnaista teroitusta pysyäkseen toimintakunnossa.

Tuote toimii myös erittäin hyvin esimerkiksi laavuilla tai muilla tulisijoilla ja on myös oiva mökkituliainen.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Valkoinen-oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinäkirves”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A003 Osasto:
© 2021 Hoyla