Lattiakirves

49,00 

Uusi ja innovatiivinen Hoyla toolsin lattiakirves, jota voidaan käyttää sisä -ja ulkotiloissa. Se on helppo taittaa kasaan ja säilyttää pienemmässäkin tilassa. Tuote on perinteistä kirvestä turvallisempi ja tehokkaampi tapa pilkkoa puita ja etenkin sytykkeitä.

Hoyla toolsin lattiakirves on turvallinen ja se on suunniteltu kestämään kovempaakin käyttöä. Sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa tulipaikan välittömässä läheisyydessä.

Tuote ei välttämättä tarvitse erillistä kiinnitystä, halutessaan sen voi kiinnittää aluslevyyn tai sisätiloissa tuotteen pohjaan voi laittaa esimerkiksi huopatassut.

Tuotteen käyttö on helppoa. Nosta ylös, aseta klapi ja paina terä alas. Terää lasketaan porrastetusti ja tuotteen käyttäjä voi käyttää omaa kehonpainoaan hyväksi, tällöin voimaa ei tarvitse käyttää niin paljon.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

EAN-koodi: 6430073050451

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lattiakirves”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2021 Hoyla