Halkaisuterä XL

49,00 

Helppokäyttöinen ja tehokas Hoyla Toolsin halkaisuterä XL on pienemmästä halkaisuterästä kehitetty isompi neljään osaan halkaiseva malli. Tuote on perinteistä kirvestä turvallisempi ja tehokkaampi tapa pilkkoa puita, ja se kestää kovemmassakin käytössä.

Hoyla toolsin halkaisuterä XL on turvallinen ja se on suunniteltu kestämään kovempaakin käyttöä. Se on helppo kiinnittää esimerkiksi halkaisupölliin tai muulle valitsemallesi työtasolle.

Halkaisuterän kaareva terä sekä sivukiilat suorastaan pakottavat puun halkeamaan jopa neljään osaan. Halkaisemisessa voi käyttää apuna esimerkiksi lekaa tai moskaa.

Jos etsit turvallisempaa ja kätevämpää tapaa tehdä esimerkiksi sytykkeitä, pienentää ylisuuria klapeja tai halkoa pienempiä pätkittyjä puita – on tämä tuote sinua varten.

Lujasta kulutusteräksestä valmistettu terä on päällystetty kestävällä pinnoitteella ja on helppohoitoinen, joka vaatii vain minimaalista huoltoa – pelkkä teroitus silloin tällöin riittää.  Muut tuotteen osat on pinnoitettu Uv-suojatulla pulverimaalilla.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halkaisuterä XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2021 Hoyla