Halkaisuteline

69,00 79,00 

Turvallinen ja helppokäyttöinen halkaisuteline sopii erinomaisesti klapien tekoon sekä aiheuttamaan kateutta mökkinaapureissa. Kulutusta kestävästä teräksestä valmistettu terä pilkkoo puut vaivattomasti, ja teline pysyy toimintakunnossa minimaalisella huollolla.

Hoyla Toolsin halkaisuteline on tehty kaikille niille jotka haluavat nauttia mahdollisimman paljon vapaa-ajastaan, sillä jos täysin rehellisiä ollaan, niin meillä päin ne valoisat tunnit ovat pääosin aika kortilla.

Mutta hätä ei ole enää tämän näköinen – halkaisutelineen avulla klapien teko on niin nopeaa, että huomaat pian pohtivasi, miksi olit kirvestä koskaan käyttänytkään. Ei se mitään. Me emme tuomitse.

Tämä pohjoisen vaativiin oloihin valmistettu halkaisuteline on suunniteltu turvallisuus ja helppokäyttöisyys edellä. Terää ympäröivä kehikko suojaa käyttäjäänsä huolehtimalla, että halot pysyvät paikoillaan – huhujen mukaan halkominen on nimittäin huomattavasti miellyttävämpää silloin, kun klapit eivät sinkoile holtittomasti ympäriinsä. Halkomisessa voi käyttää apuna esimerkiksi moskaa, lekaa tai toista klapia, eikä terävälle kirveelle ole tarvetta.

Alaspäin levenevä terä suorastaan pakottaa puun halkeamaan, eikä liiallista voimankäyttöä tarvita. Pohjolan arveluttavaan sääkarttaan on niin ikään kiinnitetty erityistä huomiota, ja halkaisuteline suorittaa tehtävänsä ankarissakin olosuhteissa. Kulutusta kestävästä teräksestä valmistettu terä vaatii vain minimaalista huoltoa – pelkkä teroitus silloin tällöin riittää pitämään laitteen toimintakunnossa.

Telineen voi kiinnittää ruuveilla suoraan halkaisupölliin tai muulle sopivalle työskentelytasolle, vaikkapa seinään. Telineessä onnistuu mainiosti myös pienempien klapien teko. Terä on näppärästi suojassa, joten klapien teko on turvallista jälkikasvullekin.

Halkaisuteline on todellinen mökkituliaisten aatelinen, mutta jos haluat myös herättää kateutta naapureissasi, näyttää se varsin hyvältä myös omalla pihalla.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Valkoinen-oranssi

Tuotetunnus (SKU): A001 Osasto:
© 2021 Hoyla