Halkaisuteline

69,00 

Turvallinen ja helppokäyttöinen halkaisuteline sopii erinomaisesti klapien tekoon sekä aiheuttamaan kateutta mökkinaapureissa. Kulutusta kestävästä teräksestä valmistettu terä pilkkoo puut vaivattomasti, ja teline pysyy toimintakunnossa minimaalisella huollolla.

Hoyla Toolsin halkaisuteline on tehty kaikille niille, jotka haluavat nauttia vaivattomasta, turvallisesta ja nopeasta puun pilkkomisesta.

Halkaisutelineen avulla klapien teko on niin nopeaa, että huomaat pian pohtivasi, miksi olit kirvestä koskaan käyttänytkään.

Tämä pohjoisen vaativiin oloihin valmistettu halkaisuteline on suunniteltu turvallisuus ja helppokäyttöisyys edellä. Terää ympäröivä kehikko suojaa käyttäjäänsä huolehtimalla, että halot pysyvät paikoillaan – halkominen on nimittäin huomattavasti miellyttävämpää silloin, kun klapit eivät sinkoile holtittomasti ympäriinsä. Halkomisessa voi käyttää apuna esimerkiksi moskaa tai lekaa, eikä terävälle kirveelle ole tarvetta.

Alaspäin levenevä terä suorastaan pakottaa puun halkeamaan, eikä liiallista voimankäyttöä tarvita. Kulutusta kestävästä teräksestä valmistettu terä vaatii vain minimaalista huoltoa – pelkkä teroitus silloin tällöin riittää pitämään laitteen toimintakunnossa. Muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen terä on irroitetttavissa helpompaa terotusta varten.

Telineen voi kiinnittää ruuveilla suoraan halkaisupölliin tai muulle sopivalle työskentelytasolle. Telineessä onnistuu mainiosti myös pienempien klapien tai sytykkeiden teko. Terä on näppärästi suojassa, joten klapien teko on turvallista jälkikasvullekin.

Tuote on pinnoitettu Uv-suojatulla pulverimaalilla.

Halkaisuteline on patentoitu malli -ja hyödyllisyyssuojalla.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Valkoinen-oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halkaisuteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A001 Osasto:
© 2021 Hoyla