Jätkänkynttilärauta

24,90 

Hoyla Toolsin jätkänkynttilärauta – Pihamalli. Pakkaus sisältää neljä rautaa ja kiinnitystarvikkeet. Pihalla poltettavien jätkänkynttilöiden lisäksi rauta sopii myös ruoanvalmistukseen, ja sen päällä valmistuvat makkarat, nokipannukahvit ja muut keitokset käden käänteessä. 

Tyylikkään mustasta raudasta valmistetun neljän raudan avulla avulla loihdit kaksin kappalein kadehdittavan komeita jätkänkynttilöitä pihalla poltettavaksi.

Homma toimii varsin yksinkertaisesti – tarvitset vain tämän raudan, neljä klapia, sytyttimen ja minkä tahansa käden ulottuvilla lojuvan lyöntivälineen, oli se sitten vasara, kivi, retkikirves tai toinen klapi.

Aseta klapit pystyasentoon jätkänkynttilän tavoin ja iske rauta niihin kiinni. Rauta yhdistää klapit tukevasti toisiinsa ja pitää ne pystyssä. Klapien sytyttämisessä voi käyttää apuna sytytyspalaa tai tuohta, mutta kuivat puut usein roihahtavat liekkeihin vaivattomasti. Jätkänkynttilässä puut palavat vertikaalisessa asennossa, jolloin ne myös syttyvät paremmin.  

Pihalla poltettavien jätkänkynttilöiden lisäksi rauta sopii myös ruoanvalmistukseen, ja sen päällä valmistuvat makkarat, nokipannukahvit ja muut keitokset käden käänteessä. 

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jätkänkynttilärauta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A015 Osasto:
© 2021 Hoyla