Lavakiinnike

29,00 

Lavakiinnikkeillä kasaat kakkosnelosista ja aina niin trendikkäästä eurolavasta näppärän säilytystilan, jossa voit säilöä käytännössä mitä vain. Helppo kiinnitysmekanismi mahdollistaa kaiken kokoiset säilytysratkaisut, jotka on helposti muokattavissa juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Varasto loppu

Tässä hyvä ratkaisu ainaisiin säilytyshaasteisiin – Hoyla Toolsin lavakiinnikkeet! Lavakiinnikkeillä kasaat kakkosnelosista ja aina niin trendikkäästä eurolavasta näppärän rungon, jossa voit säilöä käytännössä mitä vain.

Homma toimii yksinkertaisesti – kakkosneloset vain kiinnitetään eurolavaan lavakiinnikkeiden koukkujen avulla, ja rakennelma seisoo sen jälkeen tukevasti pystyssä omillaan. Kiinnikkeet ovat siitäkin kovin käteviä, että niillä voit kasata juuri omiin tarpeisiin sopivan kehikon, eikä kokorajoituksia juurikaan ole.

Lavakiinnikkeillä rakennettu runko on myös varsin monipuolinen säilytysratkaisu. Kiinteän pohjan ansiosta sinne voi säilöä esimerkiksi polttopuita, keräyspahvia tai muita pitkin pihaa lojuvia tavaroita, joille on muuten vaikea löytää sopivaa lepopaikkaa.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lavakiinnike”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A005 Osastot: ,
© 2021 Hoyla