Ovikannake S

29,00 

Hoyla Toolsin yhden jalan ovikannake on näppärä apuväline suksiboksien, pyörien ja muiden varusteiden kiinnittämiseen auton katolle. Kannakkeen avulla katon pesu ja puhdistus onnistuu myös helpommin.

On hyviä ja parempia keksintöjä, ja sitten on Hoyla Toolsin ovikannake. Tämä nerokas apuväline on ratkaisusi niihin hetkiin, kun muu seurue istuu jo lähtövalmiina autossa ja suksiboksin kiinnittäjästä on vedetty pitkää tikkua.

Apu on kuitenkin lähellä. Kannakkeen avulla nouset vaivattomasti auton kuin auton katolle kiinnittämään vallitsevan vuodenajan määrittelemät varusteet, ja matka voi alkaa ennen kuin takapenkiltä on kuulunut vielä ainuttakaan kommenttia.

Yhdelle jalalle suunniteltu ja kestävästä metallista valmistettu ovikannake kestää jopa 150 kg painon. Kannake on helppo kiinnittää auton oven salvan koukkuun, jossa se pysyy tukevasti paikoillaan.

Ovikannakkeessa on pitävä liukueste joka varmistaa, että katolle kivuttaessa ei tule liukasteltua. Kannakkeen kumiset tassut pitävät puolestaan huolen, että auto ei naarmuunnu tai mene lommoille käytön yhteydessä.

Kokoontaittuva kannake on helppo kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa säilytyspussissa tai säilyttää auton hansikaslokerossa, jossa se on aina valmiina käyttöä varten.

Universaali ovikannake on yhteensopiva kaikkien menopelien kanssa, mutta sopii erityisesti maastureilla ja pakettiautoilla huristeleville.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Oranssi, Valkoinen-oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovikannake S”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A008 Osastot: ,
© 2021 Hoyla