Retkirauta

Hoyla Toolsin retkimalli jätkänkynttiläraudasta. Retkimalli on maastossa erittäin kätevä. Pakkaus sisältää pikakiinnitettävät raudat yhtä nuotiota varten, kiinnitystarvikeet, suojapussin sekä kaksi metallisesta langasta taivutettua makkaranpidikettä.

Valikoimamme on täydentynyt myös retkimallilla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun retkimallin pakkaukseen sisältyy pikakiinnitettävät raudat yhtä nuotiota varten, tarvittavat kiinnitystarvikkeet, suojapussin sekä kaksi metallisesta langasta taivutettua makkaran pidikettä, jotka voi kiinnittää (lähes) mihin tahansa risuun paiston helpottamiseksi. Pidikkeiden avulla makkarat paistuvat jätkänkyynttilässä lähes heti sytyttämisen jälkeen ilman, että ne käristyvät karrelle.

Retkimalli on maastossa erittäin kätevä, sillä enää mukana ei tarvitse raahata muiden kantamusten lisäksi isoa kasaa polttopuita tai huolehtia nuotipaikkojen varuselusta. Lisäksi pienikokoinen rauta on helppo kuljettaa mukana, ja suojapussi suojaa kantamuksia noeta ja muulta lialta.

Perinteisen nuotion sijaan maastossa kannattaakin mahdollisuuksien mukaan suosia nopeasti syttyvää jätkänkynttilää, joka on helppo valjastaa käyttöönsä Hoyla Toolsin raudan avulla.

Tarvitset vain tämän raudan, neljä klapia, sytyttimen ja minkä tahansa käden ulottuvilla lojuvan lyöntivälineen, oli se sitten vasara, kivi, retkikirves tai toinen klapi.

Aseta klapit pystyasentoon jätkänkynttilän tavoin ja iske rauta niihin kiinni. Rauta yhdistää klapit tukevasti toisiinsa ja pitää ne pystyssä. Klapien sytyttämisessä voi käyttää apuna sytytyspalaa ja tuohta, mutta kuivat puut usein roihahtavat liekkeihin vaivattomasti. Jätkäkynttilässä puut palavat vertikaalisessa asennossa, jolloin ne myös syttyvät paremmin.

 

Olemme kasvava Suomalainen yrits. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa. .

Osasto:
© 2021 Hoyla