Opetuspoljin

139,00 

Valmiiksi kasattu Hoyla Tools opetuspoljin on erinomainen väline opetusluvalliseen ajo-opetukseen. Universaali poljin on helppo asentaa myös itse, ja sen käyttö parantaa merkittävästi opetuksen turvallisuutta.

Kun on kyse ajo-opetuksesta, ei sen turvallisuudesta ja sujuvuudesta kannata tinkiä. Hoyla Toolsin valmiiksi kasattu opetuspoljin tekee opetuksen aloittamisesta vaivatonta, sillä se on helposti asennettava ja lähes heti käyttövalmis.

Markkinoiden nopeimmin asennettava opetuspoljin asennetaan auton jalkatilaan opetusta antavan puolelle matkustamoa. Universaali poljin sopii jokaiseen menopeliin, ja sen monipuoliset säätömahdollisuudet auttavat asennuksessa.

Asennusta helpottaa huomattavasti se, että opetuspoljin saapuu valmiiksi kasattuna. Pakkaukseen sisältyy vaijerikäyttöinen poljin, vanerinen aluslevy, kaksi apupeiliä, magneettikolmio sekä asennusta helpottava kulmarauta. Sinun tehtäväksesi jää siis enää vain polkimen kiinnitys vanerilevyy sekä vaijerin kiinnitys.

Hoyla Toolsin opetuspoljin on markkinajohtaja Suomessa, ja sen avulla on koulittu tuhansia uusia kuskeja jo monien vuosien ajan.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opetuspoljin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A009 Osasto:
© 2021 Hoyla