Kiehisrauta

59,00 

Hoyla Toolsin tehokkaalla kiehisraudalla saat tehtyä kiehisiä käden käänteessä. Kiehinen on vuoltu sytyke, tulen sytyttämisen apukeino. Se tehdään puusta veistämällä tai vuolemalla puukappaleen pinnasta ohuita lastuja, jotka jäävät juuurestaan puuhun kiinni. Tällä tavalla puukappaleen pinta-ala suurenee ja palaminen helpottuu. Kiehisrauta on turvallinen vaihtoehto puukolle.

Varasto loppu

Kiehisrauta on turvallinen, helppo ja tehokas tuote helposti syttyvien kiehispuiden tekoon.
Kiehiset ovat mainioita luonnon sytytyspaloja ja tätä tuotetta käyttämällä voit jättää sytykepalat kauppaan.

Kiehisrauta on helppo kiinnittää seinään sopivalle korkeudelle valitsemaasi paikkaan – sisätiloihin, mökille, saunalle tai ulos puuvajaan – tarvitset kiinnitystä varten vain seinämateriaaliin sopivat ruuvit.

Raudan käyttö se vasta helppoa onkin: aseta halko ensin ylimmälle tasolle ja vedä terää alas puun kylkeä pitkin viiltäen sen pituuden mukaisesti. Kädensija on miellyttävää ja pitävää silikonikumia.

Teräosa on valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä, jolla on myös kiehisten teon lisäksi kätevä tehdä klapeista sytykkeitä. Terä vaatii vain satunnaista teroitusta pysyäkseen toimintakunnossa.

TUote toimii myös erittäin hyvin esimerkiksi laavuilla tai muilla tulisijoilla ja on myös oiva mökkituliainen.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteen valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivsia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

© 2021 Hoyla