Halkaisuterä oranssi

29,00 

Helppokäyttöinen ja kompakti Hoyla Toolsin halkaisuterä klapien ja sytykkeiden tekoon. Halkaisuterä on perinteistä kirvestä turvallisempi ja tehokkaampi tapa pilkkoa puita, ja se on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä.

Hoyla Toolsin kompaktilla halkaisuterällä saat polttopuut ja sytykkeet helposti silmänräpäyksessä, eikä klapeja tai sytykkeitä tarvitse enää pilkkoa hampaat irvessä.

Halkaisukirveen kaareva terä suorastaan pakottaa puun halkeamaan, eikä liiallista voimankäyttöä tarvita. Halkomisessa voi käyttää apuna esimerkiksi moskaa tai lekaa.

Halkaisukirveen voi kiinnittää ruuveilla suoraan halkaisupölliin tai muulle valitsemallesi työskentelytasolle. Kirveellä onnistuu näppärästi myös pienempien polttopuiden teko esimerkiksi pizza Ooniin.

Olemme kiinnittäneet huomiota halkaisuterän suorityskykyyn haastavissakin olosuhteissa. Kulutusta kestävästä teräksestä valmistettu terä vaatii vain minimaalista huoltoa – pelkkä teroitus silloin tällöin riittää pitämään terän toimintakunnossa.

Halkaisuterä sopii erinomaisesti mökkituliaiseksi tai kaunistamaan omaa pihaa tai miksei molempiin.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Musta-Harmaa, Valkoinen-oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halkaisuterä oranssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A002 Osasto:
© 2021 Hoyla