Halkaisukirves

44,90 49,00 

Helppokäyttöinen ja kompakti Hoyla Toolsin halkaisukirves klapien ja sytykkeiden tekoon. Halkaisukirves on perinteistä kirvestä turvallisempi ja tehokkaampi tapa pilkkoa puita, ja se on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä.

Nyt jos koskaan on aika heittää perinteinen kirves järveen. Hoyla Toolsin kompaktilla halkaisukirveellä saat polttopuut ja sytykkeet helposti alta aikayksikön, eikä klapeja tarvitse enää pilkkoa hampaat irvessä.

Halkaisukirveen kaareva terä suorastaan pakottaa puun halkeamaan, eikä liiallista voimankäyttöä tarvita. Halkomisessa voi käyttää apuna esimerkiksi moskaa, nuijaa tai toista klapia, joten terävät hutilyönnit ja ensiapureissut voi jatkossa jättää väliin.

Halkaisukirveen voi kiinnittää ruuveilla suoraan halkaisupölliin tai muulle sopivalle työskentelytasolle, esimerkiksi seinään. Kirveellä onnistuu näppärästi myös pienempien klapien teko.

Muistatko ne päivät, kun niskaan laskeutui kattava läpileikkaus kaikkien vuodenaikojen sääilmiöistä ennen lounasaikaa? Niin mekin. Siksi kiinnitimme erityistä huomiota halkaisukirveen suorituskykyyn pohjoisen haastavissa olosuhteissa. Kulutusta kestävästä teräksestä valmistettu terä vaatii minimaalista huoltoa – pelkkä teroitus silloin tällöin riittää pitämään kirveen toimintakunnossa.

Halkaisukirves on sopii erinomaisesti mökkituliaiseksi tai kaunistamaan omaa pihaa. Tai miksei molempiin.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Musta-Harmaa, Valkoinen-oranssi

Tuotetunnus (SKU): A002 Osasto:
© 2021 Hoyla